Szabados Zoltán

email@email.hu

Vidéken, Kaposváron nőttem fel és művelődésszervező tanulmányaimat követően költöztem Budapestre. Erre az időszakra datálható a megtérésem, ami nem kapcsolódott semmilyen közösséghez. Így éltem le jó pár évet magányosan, hitben megrekedve mígnem egy keresztény közösségben találtam meg az otthonomat. Ez a találkozás akkora hatással volt az életemre, hogy még a mai napig is tart 🙂 A bőrömön megtapasztalva a helyi gyülekezetben rejlő erőt, Isten munkáját, vált számomra fontossá, hogy ezek a helyi közösségek minél hatékonyabban és erőteljesen képviseljék Isten országát.

Közel tíz éves önkormányzati kultúrlis manageri munkámnak köszönhetően egy fontos nézőpontom a gyülekezetek és a társadalom, valamint a helyi közösségek kapcsolata.

2018 óta vagyok a Barnabás Csoport munkatársa, ami nagy ajándék számomra.

Tanulmányaimat a Pünkösdi Teológiai Főiskolán folytattam, ahol a Vezetéstudomány keresztény gyakorlata szakon diplomáztam. Továbbá a TCMI teológiai intézet hallgatója vagyok.

Jelenleg gyülekezetvezetőként is dolgozom Budaörsön.

Feleségemmel 2007 óta vagyunk házasok, három gyermeket nevelünk, hol több, hol kevesebb sikerrel:-) Szabadidőmben szeretek horgászni, természetben lenni és kultúrális termékeket fogyasztani.

További munkatársak