Heizer Tamás

“A változás az olyan mint egy expedíció. Ami útközben megtörténhet velünk, azt nem lehet előre megtervezni. Ezért csak a fő irányt lehet meghatározni: Antarktisz vagy Szahara.”  Klaus Doppler
„A holnap mindig elérkezik, és mindig teljesen különbözik a mától. Még a legsikeresebb szervezet (gyülekezet) is bajba kerül, ha nem tett valamit a jövőjéért. Meglepődve szembesülni a különböző fejleményekkel, ez olyan kockázat, amelyet a legnagyobb szervezetek sem engedhetnek meg maguknak, és a legkisebbek sem hagyhatnak figyelmen kívül.”  P. Drucker

Heizer Tamás

1994-től 2008-ig gyülekezetalapító lelkipásztorként szolgáltam Zalaegerszegen. 2006-ban csatlakoztam a Barnabás Csoporthoz, 2010-től vagyok az igazgatója.  

Tanulmányaim: Baptista Teológiai Akadémia – lelkész-teológus, Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet – menedzsment szakértő.

Hiszek abban, hogy a gyülekezetnek nincs alternatívája a Földön, mert JEL a társadalomban, ami bizonyítja, hogy Jézus Krisztus emberré lett, meghalt és feltámadt értünk emberekért. Fontosnak tartom a kereszténység pozitív társadalmi jelenlétét, ami elsősorban a keresztény vezetők hitén, felkészültségén és integritásán múlik, ezért örömmel veszek részt vezetők fejlesztésében és támogatásában (előadások, képzések, tréningek, mentorlás, coaching).

1989 óta élek házasságban feleségemmel Zsófival, 3 gyermekünk van: Balázs (1992), Blanka (1995), és Levente (1997). Nagyon szeretek olvasni, filmeket nézni (ezekről beszélgetni), zenét hallgatni (jazz és klasszikus), biciklizni, sétálni, és családommal „lötyögni” vagy egyedül gondolkodni.

További munkatársak